Ledighetsparadiset Solåkra

Nära sjön Sommen i Östergötland lever vi ut våra trädgårdsdrömmar. Långt från vardagen i stan. Odling, trädgårdsdesign och säsongsreflektioner. Och inne i lantlig modern 1700-tals inredning.

Nu åker vi - gott nytt år

Publicerad 2008-12-26 19:40:42 i Resor,


I morgon bitti tar vi bloggpaus för att semestra i Indien. Bland annat ska vi se detta mästerverk - TAJ MAHAL. Vi är tillbaka i det nya året,  den 3-4 januari.

God Julafton!

Publicerad 2008-12-24 14:40:02 i Jul,

Ett riktigt charmigt pepparkakshus vann den lokala baktävlingen. Så fint med Anis och polka snurror. Maken och jag fick blodad tand efter vårt första försök och funderar på ett mer komplicerat pepparkaksprojekt nästa jul.

Tyvärr blev bilderna inte så bra genom fönstret.

Snön lyser vit på taken...

Publicerad 2008-12-24 14:34:44 i Jul,

I morse när vi vaknade låg ett tunt vitt snötäcke över trädgården och husen i Eksjö. Och med en gång infann sig också julstämningen - precis lagom till julafton. Här inleds jultraditionen med att lyssna på Eksjö musikkår som tutar in julen framför kyrkan klockan 09.30. Ett hundratalet personer samlades på Stora torget för att höra White Christmas och ett julpotpurri som framförts 62 år på raken.

Om

Min profilbild

Ledighetsparadiset Solåkra

Våren 2008 inleddes renoverandet av vårt ledighetsparadis Solåkra - ett torp i Östergötland med eftersatt trädgård. Här lever vi ut våra drömmar i gummistövlar och trädgårdsbyxor, långt borta från vardagens stressiga storstadsliv. Vi har sålt Solåkra under hösten 2016 och letar efter nytt. Följ stiligahem.se

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela