Ledighetsparadiset Solåkra

Nära sjön Sommen i Östergötland lever vi ut våra trädgårdsdrömmar. Långt från vardagen i stan. Odling, trädgårdsdesign och säsongsreflektioner. Och inne i lantlig modern 1700-tals inredning.

Gott nytt år!

Publicerad 2009-12-31 16:08:53 i Jul,


Med inspiration från Martha Stewart vill jag önska er alla en riktigt kul nyårskväll! Vi vilar upp oss för Nyårsupé hos kära vänner. De bor bara två kvarter från oss så det känns lyxigt att slippa slåss om taxibilar en kväll som i kväll, och i stället promenera fram och tillbaka.

Klockan är 1600 och det skjuts redan raketer för fullt här i Stockholm

God Jul

Publicerad 2009-12-23 17:27:31 i Allmänt,


En riktigt God Jul önskar vi er alla nya och gamla vänner i bloggosfären. Vi håller juluppehåll och återkommer sannolikt först på det nya året. Många paket har samlats under vår gran. Dock inte så många som på bilden. Bilden är tagen på Hotell Birger Jarls julgransutställning i början av advent.

Vit jul i stan

Publicerad 2009-12-22 10:06:54 i Design Inredning,


Brunt och grått i basen med svarta och vita accenter, är klassiskt vackra, och en färgskala jag och maken själva försöker leva efter här i stan. Det här hemmet med vackra antikviteter som blickfång i kombination med moderna klassiker är precis ett sånt hem jag själv strävar efter att bo i - fast vi vill nog ha några fler färgklickar som accenter. Jag kan nästan slå vad om att den grå färgen i hallen och vardagsrummet är den samma som i vårt vardagsrum. Bedöm själv längst ned.

Hemmet på bilderna är från reportaget "White Christmas" i Sköna Hem.

---
Vårt hem nedan


Om

Min profilbild

Ledighetsparadiset Solåkra

Våren 2008 inleddes renoverandet av vårt ledighetsparadis Solåkra - ett torp i Östergötland med eftersatt trädgård. Här lever vi ut våra drömmar i gummistövlar och trädgårdsbyxor, långt borta från vardagens stressiga storstadsliv. Vi har sålt Solåkra under hösten 2016 och letar efter nytt. Följ stiligahem.se

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela