Ledighetsparadiset Solåkra

Nära sjön Sommen i Östergötland lever vi ut våra trädgårdsdrömmar. Långt från vardagen i stan. Odling, trädgårdsdesign och säsongsreflektioner. Och inne i lantlig modern 1700-tals inredning.

Vårtecken: Nu är det sommar

Publicerad 2010-05-31 16:22:56 i Stadslivet,


Nu är det äntligen sommar och jag bloggar om vårtecken för sista gången det här året. Fler sommartecken blir det förstås. Här kommer sommarinspiration hämtad från Humlegården i Stockholm igår. Ovan är Carl von Linnés staty omgiven av ett tulpanhav.


Rhododendron i alla färger blommarSoldyrkare

Min vanliga vy

Tänk så här såg det ut här i slutet av februari

Klicka på symbolen för att se alla deltagare (från hela landet) som deltar i Humlebackens vårteckensutmaning.

Vårtecken: Rhododendronblom och regn

Publicerad 2010-05-25 09:31:40 i Stadslivet,


Jag har bara en jättestressig period på jobbet just nu. Är involverad i planeringen av det bröllop som all media riktar sitt intresse för just nu och jobbar mellan 08-22 varje dag. Har plåtat massor på landet och under våren, men blogginläggen hinns inte med i veckorna just nu. Hoppas att ni har tålamod.

Här är bilder från Humlegården,Stockholm i morse. Rhododendronrabatterna lyser i gult och rosa och trädens blad har helt blommat ut.


Klicka på bilden för att komma till Humlebackenblogg där bloggare från hela landet delar med sig av vårtecken.

Invigningsfest nya Fotografiska

Publicerad 2010-05-21 12:44:27 i Stadslivet,


Fick en glimt av den legendariska fotografen Annie Leibovitz igår vid invigningen av Stockholms nya toppattraktion Fotografiska. Grundarna har haft ganska höga ambitioner med Fotografiska och de når hela vägen hem. Fyra fantastiska utställningar i en helt speciell lokal med Stockholms bästa utsikt. Hit kommer jag gå många gånger. Annie Leibovitz utställning var förstås helt fantastisk, men jag blev otroligt tagen av Vee Speers ljuvligt och ruggiga bilder och Lennart Nilssons  - ett barn blir till var otrolig att se i storbildsformat.


Om

Min profilbild

Ledighetsparadiset Solåkra

Våren 2008 inleddes renoverandet av vårt ledighetsparadis Solåkra - ett torp i Östergötland med eftersatt trädgård. Här lever vi ut våra drömmar i gummistövlar och trädgårdsbyxor, långt borta från vardagens stressiga storstadsliv. Vi har sålt Solåkra under hösten 2016 och letar efter nytt. Följ stiligahem.se

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela