Ledighetsparadiset Solåkra

Nära sjön Sommen i Östergötland lever vi ut våra trädgårdsdrömmar. Långt från vardagen i stan. Odling, trädgårdsdesign och säsongsreflektioner. Och inne i lantlig modern 1700-tals inredning.

Bänk till garderoben

Publicerad 2012-08-28 09:43:00 i Stadslivet,

Nu är vi igång med sensommarförändringar. Efter de ljusa sommardagarna på landet kommer jag och maken alltid in i en cocooning-fixa-i-stan-period. Jag tror att det hänger ihop med barndomens skolstart. Förväntan, nytt läsår och ny garderob. Kanske i kombination med att vi också har energi. Senaste inköpet är en bänk från Bruka design till vår såkallade "walk-in-closet".
 
Tyvärr gör min iphonekamera i kombination med fel belysning inte garderoben rättvisa. Men det blev jättesnyggt. Nu fattas bara skogarderob och spegel. Skogarderoben blir Skär från Ikea och men när det gäller spegel är jag och maken oense. Jag vill sätta spegel glas på högra sidan från sockel till tak medan maken vill ha en spegel med ram som vi hänger. I vår garderob har vi specialbeställt kromstänger om två rader, vilket ser mycket lyxigt ut, men inte kostar mer än en dryg tusenlapp. Sedan tidigare har vi också Gustav Halléns snygga Arrow Hanger för DesignHouse Stockholm. Härinne har vi också våra utdragbara tvättlinor. Så otroligt skönt att slippa se tvätt på tork, som ju är vardagsmat för oss som bor i lägenhet.
 
Den lilla sonen har fått en ny favoritplats. Öppna och stänga lådor och öppna fönstret.
Se ett tidigare inlägg här

Kommentarer

Postat av: Monica

Publicerad 2012-08-28 10:59:36

Snyggt och smakfullt!
Och gulligt med lille sonen...
Kram, Monica

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ledighetsparadiset Solåkra

Våren 2008 inleddes renoverandet av vårt ledighetsparadis Solåkra - ett torp i Östergötland med eftersatt trädgård. Här lever vi ut våra drömmar i gummistövlar och trädgårdsbyxor, långt borta från vardagens stressiga storstadsliv. Vi har sålt Solåkra under hösten 2016 och letar efter nytt. Följ stiligahem.se

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela