Ledighetsparadiset Solåkra

Nära sjön Sommen i Östergötland lever vi ut våra trädgårdsdrömmar. Långt från vardagen i stan. Odling, trädgårdsdesign och säsongsreflektioner. Och inne i lantlig modern 1700-tals inredning.

Första Advent

Publicerad 2008-11-29 09:31:10 i Jul,

Inledningsvis måste jag berätta hur knäckt jag är över att ha förlorat stort mot CC i alla Playstation 3 spel igår, och då förstår ni genast att det inte är denna bloggs vanliga, flitiga skribent som skriver, utan den andre.

I morgon är det första advent och snart är julen här -  och som alltid tycks Julen komma överraskande snabbt, trots att IKEA har påmint oss ända sedan början på september då de första juldekorationerna dyker upp.

Och visst är adventstider mycket mysigare än trista november. Hos oss har den stora adventsstjärnan kommit på plats. Bilden är dock från förra året eftersom den flitiga skribenten har rest till Skåne över helgen och tagit kameran (och tandkrämen..) med sig.

Om

Min profilbild

Ledighetsparadiset Solåkra

Våren 2008 inleddes renoverandet av vårt ledighetsparadis Solåkra - ett torp i Östergötland med eftersatt trädgård. Här lever vi ut våra drömmar i gummistövlar och trädgårdsbyxor, långt borta från vardagens stressiga storstadsliv. Vi har sålt Solåkra under hösten 2016 och letar efter nytt. Följ stiligahem.se

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela