Ledighetsparadiset Solåkra

Nära sjön Sommen i Östergötland lever vi ut våra trädgårdsdrömmar. Långt från vardagen i stan. Odling, trädgårdsdesign och säsongsreflektioner. Och inne i lantlig modern 1700-tals inredning.

Pimpa ditt tangentbord

Publicerad 2010-07-27 17:39:12 i Detaljer,


Ibland blir det bara "instant love". Som när jag hittade härliga vintage-klistermärkena från Rocket St George att sätta på sin bärbara dator. Humor i vardagen.

Maken och jag har vår traditionella "efter semester fixningen" hemma. Efter att ha spenderat ett antal veckor på landet och i princip varenda helg sedan i påskas, behöver hemmet i stan verkligen en rejäl ansiktslyftning. På tur denna gång är vår städskrubb, min skogarderob (ska få färg och belysning) samt lite ytterligare detaljer (bänkförvaring och spegel) till klädkammaren.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ledighetsparadiset Solåkra

Våren 2008 inleddes renoverandet av vårt ledighetsparadis Solåkra - ett torp i Östergötland med eftersatt trädgård. Här lever vi ut våra drömmar i gummistövlar och trädgårdsbyxor, långt borta från vardagens stressiga storstadsliv. Vi har sålt Solåkra under hösten 2016 och letar efter nytt. Följ stiligahem.se

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela