Ledighetsparadiset Solåkra

Nära sjön Sommen i Östergötland lever vi ut våra trädgårdsdrömmar. Långt från vardagen i stan. Odling, trädgårdsdesign och säsongsreflektioner. Och inne i lantlig modern 1700-tals inredning.

Det var länge sedan...

Publicerad 2011-01-25 18:51:10 i Detaljer,


Det var länge sedan jag blev begeistrad över en inredningspryl. Men när jag såg de här underbara lamporna som Matti Klenell gjort för Gallerie Pascale, och som faktiskt visas i det lilla galleriet på Humlegårdsgatan 15 ett litet tag till, smälte jag fullkomligt.

Är det färgerna, är det formen? eller är det funktionen? ja det måste helt enkelt vara allt. Den som vill shoppa, kan beställa via Gallerie Pascales webbshop inom kort. De underbara ljushållarna designade av Matti Klenell heter  Coquelicot, dvs vallmo.

Foto: Jason Strong/Gallery Pascale

Om

Min profilbild

Ledighetsparadiset Solåkra

Våren 2008 inleddes renoverandet av vårt ledighetsparadis Solåkra - ett torp i Östergötland med eftersatt trädgård. Här lever vi ut våra drömmar i gummistövlar och trädgårdsbyxor, långt borta från vardagens stressiga storstadsliv. Vi har sålt Solåkra under hösten 2016 och letar efter nytt. Följ stiligahem.se

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela