Ledighetsparadiset Solåkra

Nära sjön Sommen i Östergötland lever vi ut våra trädgårdsdrömmar. Långt från vardagen i stan. Odling, trädgårdsdesign och säsongsreflektioner. Och inne i lantlig modern 1700-tals inredning.

Trädgårdskamp

Publicerad 2013-12-30 14:13:44 i Trädgårdsdesign,

Den 14 januari håller jag tummarna. Då är det nämligen premiär för SVT-satsningen Trädgårdskampen, där min bästa vän är med. Trogna Solåkraföljare minns kanske min blåa rabatt på framsidan, ja den rabatt som är som en blommande sjö? Och det är just Marielle, som har inspirerat mig till rabatten. Finaste och trofastaste vännen. Det ska bli så spännande att följa dig. 
 
Oavsett hur det går, så tycker jag att hon är modig som är med. Själv skulle jag aldrig drömma om att exponera mina trädgårdsbrister i rutan. Men så har jag inte heller haft ett trädgårdsintresse så länge. Men Marielle har å andra sidan också sin helt unika estetik och personlighet som är tydlig och definierad. You go girl!
 
Hoppas också att det här blir en härlig start på trädgårdssäsongen. Förhoppningsvis blir det fullt av inspiration till den egna trädgården och inte bara tävlingsmoment.  

Om

Min profilbild

Ledighetsparadiset Solåkra

Våren 2008 inleddes renoverandet av vårt ledighetsparadis Solåkra - ett torp i Östergötland med eftersatt trädgård. Här lever vi ut våra drömmar i gummistövlar och trädgårdsbyxor, långt borta från vardagens stressiga storstadsliv. Vi har sålt Solåkra under hösten 2016 och letar efter nytt. Följ stiligahem.se

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela