Ledighetsparadiset Solåkra

Nära sjön Sommen i Östergötland lever vi ut våra trädgårdsdrömmar. Långt från vardagen i stan. Odling, trädgårdsdesign och säsongsreflektioner. Och inne i lantlig modern 1700-tals inredning.

Högsommar

Publicerad 2013-07-25 08:15:29 i Allmänt,

Vilken sommar vi har! Jag kan bara inte få nog av solen och värmen. Tyvärr är det förstås mindre bra för våra grödor som gärna skulle se några droppar regn. Det är nu som trädgården är som vackrast. Frodig grön och i full blom. Jag njuter. Här av stäppsalvia och stjärnflocka. Den senare hittade jag i trädgården, en liten ynklig planta, och flyttade den in i rabatten. Nu är den storslagen.
 
Vi har varit en kort tur uppe i stan. Maken för att jobba, jag och sonen för att åka till Göteborg tillsammans med en annan mor med son från samma land som S. Inte nog med att våra söner trivs i varandras sällskap, vi trivs också med varandra och har liknande inställning till grundläggande saker vilket gör det otroligt lätt att resa tillsammans. Och flexibelt. Skönt.
 

Kommentarer

Postat av: Monica

Publicerad 2013-07-25 12:20:12

Lika varmt och torrt här! fast i förmiddags kom LITE regn. Mindre än 2 mm! Skulle behövt mycket mer!

Roligt och skönt när man hittar likasinnade!
Kram, Monica

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ledighetsparadiset Solåkra

Våren 2008 inleddes renoverandet av vårt ledighetsparadis Solåkra - ett torp i Östergötland med eftersatt trädgård. Här lever vi ut våra drömmar i gummistövlar och trädgårdsbyxor, långt borta från vardagens stressiga storstadsliv. Vi har sålt Solåkra under hösten 2016 och letar efter nytt. Följ stiligahem.se

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela