Ledighetsparadiset Solåkra

Nära sjön Sommen i Östergötland lever vi ut våra trädgårdsdrömmar. Långt från vardagen i stan. Odling, trädgårdsdesign och säsongsreflektioner. Och inne i lantlig modern 1700-tals inredning.

Nyplanterat: Tuija

Publicerad 2013-07-21 09:29:25 i Allmänt,

 Maken och jag kompletterar varandra när det gäller trädgård. För det mesta är det jag som gör växtplaneringen, med undantag för potagern, där maken är mästaren. Maken irriterar sig på trädgårdens utkanter där han tycker att det ser rörigt ut. Medan jag tycker att det är fint med kombinationen. Ett av makens irritationsområden är vid gästhuset, där han velat plantera något vintergrönt - helst Tuija. Så så fick det bli.
 
Passar också på att visa hela den rosa-lila rabatten (som blir mer och mer vit i takt med att klematisen tar över) och mina maidens blush har drabbats av en förfärlig rosrost.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ledighetsparadiset Solåkra

Våren 2008 inleddes renoverandet av vårt ledighetsparadis Solåkra - ett torp i Östergötland med eftersatt trädgård. Här lever vi ut våra drömmar i gummistövlar och trädgårdsbyxor, långt borta från vardagens stressiga storstadsliv. Vi har sålt Solåkra under hösten 2016 och letar efter nytt. Följ stiligahem.se

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela