Ledighetsparadiset Solåkra

Nära sjön Sommen i Östergötland lever vi ut våra trädgårdsdrömmar. Långt från vardagen i stan. Odling, trädgårdsdesign och säsongsreflektioner. Och inne i lantlig modern 1700-tals inredning.

Adventstider

Publicerad 2009-11-28 19:23:33 i Jul,


Så är det, äntligen, första advent. Maken och jag åker traditionsenligt tidigt tidigt med bilen till Uppsala för att lyssna på fantastisk musik och få riktig julstämning i Uppsala domkyrka. Arla morgonstund ska vi upp för att få de bästa platserna i kyrkan, förstås. Jag brukar plocka med mig hembakta lussekatter som jag hade tänkt att baka idag. Men jag är bara så trött att jag inte mäktat med att baka. 

I Skansenbutiken kan man köpa Annica Wigers och Ninna Kapadias fina pepparkaksinspirerade mässingsljusstakar. Bilden är från Elle interiör.

Om

Min profilbild

Ledighetsparadiset Solåkra

Våren 2008 inleddes renoverandet av vårt ledighetsparadis Solåkra - ett torp i Östergötland med eftersatt trädgård. Här lever vi ut våra drömmar i gummistövlar och trädgårdsbyxor, långt borta från vardagens stressiga storstadsliv. Vi har sålt Solåkra under hösten 2016 och letar efter nytt. Följ stiligahem.se

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela