Ledighetsparadiset Solåkra

Nära sjön Sommen i Östergötland lever vi ut våra trädgårdsdrömmar. Långt från vardagen i stan. Odling, trädgårdsdesign och säsongsreflektioner. Och inne i lantlig modern 1700-tals inredning.

Faster och farbror!

Publicerad 2009-01-30 07:37:42 i Allmänt,

Klockan 23 på bb och 0019 var han född: Min älskade brors son. Och i ett nafs blev jag faster. En ny titel, en ny roll, helt oförtjänt. 
 

Jag är redan tidigare moster till tre härliga killar (den yngste på bilden), och det är väldigt speciellt med en systers barn. Min syster och jag är liksom mest släkt. Det skiljer bara 1,5 år, vi har känt varandra alltid. Killarna älskar jag av hela mitt hjärta. Men jag inser idag att det är minst lika speciellt med en brors barn. Den första tanken som slog mig var nämligen att nu var min släkt säkrad en framtid, en ny E är född. Och han är världens underbaraste - fastän jag inte sett honom än.

Om

Min profilbild

Ledighetsparadiset Solåkra

Våren 2008 inleddes renoverandet av vårt ledighetsparadis Solåkra - ett torp i Östergötland med eftersatt trädgård. Här lever vi ut våra drömmar i gummistövlar och trädgårdsbyxor, långt borta från vardagens stressiga storstadsliv. Vi har sålt Solåkra under hösten 2016 och letar efter nytt. Följ stiligahem.se

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela