Ledighetsparadiset Solåkra

Nära sjön Sommen i Östergötland lever vi ut våra trädgårdsdrömmar. Långt från vardagen i stan. Odling, trädgårdsdesign och säsongsreflektioner. Och inne i lantlig modern 1700-tals inredning.

"These are a few of my favorite things..."

Publicerad 2012-08-09 15:06:10 i Stadslivet,Vissa saker gillar man bara så där rakt av. Saker man ser varje dag och inte riktigt tänker på. Nja det är väl inte helt sant. Jag har alltid velat bo i det område där vi bor - och det är just känt för att vara fyllt av röda tegelhus från 1910-13. Men idag slog det mig plötsligt, på vägen till en lekpark med sonen, att jag verkligen gillar vildvinskläng på tegelvägg i kombination med ärgad koppar. Så fint! Så njutbart för ögat - och en sann glädje för själen.

Sånna här morgnar känner jag mig extra lyckligt lottad över att ha så mycket vackert så nära inpå knuten. Och att Stockholm är en fantastisk stad.

Kommentarer

Postat av: Monica

Publicerad 2012-08-09 23:39:21

Skönt när man faktiskt ser, riktigt ser, och kan uppskatta, det man har i sin närhet! Annars är det ju så lätt att bli hemmablind...

Kram, Monica

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ledighetsparadiset Solåkra

Våren 2008 inleddes renoverandet av vårt ledighetsparadis Solåkra - ett torp i Östergötland med eftersatt trädgård. Här lever vi ut våra drömmar i gummistövlar och trädgårdsbyxor, långt borta från vardagens stressiga storstadsliv. Vi har sålt Solåkra under hösten 2016 och letar efter nytt. Följ stiligahem.se

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela