Ledighetsparadiset Solåkra

Nära sjön Sommen i Östergötland lever vi ut våra trädgårdsdrömmar. Långt från vardagen i stan. Odling, trädgårdsdesign och säsongsreflektioner. Och inne i lantlig modern 1700-tals inredning.

Inspiration: Nya sovrummet

Publicerad 2012-11-01 08:09:00 i Stadslivet,

 
Det ska bli så spännande att se hur sovrummet kommer att bli. Den nya mattan är redan på plats och allt annat är beställt. Sovrummet är mittenrummet av tre i fil med skjutdörrar, där sonen sover i det bortre och vardagsrummet sträcker sig över hela husets bredd. För det mesta har vi alla dörrarna öppna - också när vi har gäster - så vi vill inte ha det för puttinuttigt - utan rummet ska hänga ihop med vardagsrummet där det stora orange skåpet spelar den färgmässiga huvudrollen.
 
Det mesta andra håller sig i färgerna vitt, brunt och svart. Tillsammans med min mamma, tillika inredningsarkitekt, har vi hittat en ny linje som jag tror kommer att binda ihop allt på ett fint sätt. Mamma du är bäst.
 
Gardiner: Ticking stripe 1 Brown från Walles & Walles med mörkbrun kant. Foto: Solåkra; Överkast: Milano Brown från Mimou; Matta: Ullmatta från Sicoma Foto Solåkra; Sängkuddar: Bengale Metis colour Moka från Manuel Canovas och  Orange Lin från Svenskt Tenn. Inspirationsbild: Hermèsboxar från Sköna hem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ledighetsparadiset Solåkra

Våren 2008 inleddes renoverandet av vårt ledighetsparadis Solåkra - ett torp i Östergötland med eftersatt trädgård. Här lever vi ut våra drömmar i gummistövlar och trädgårdsbyxor, långt borta från vardagens stressiga storstadsliv. Vi har sålt Solåkra under hösten 2016 och letar efter nytt. Följ stiligahem.se

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela