Ledighetsparadiset Solåkra

Nära sjön Sommen i Östergötland lever vi ut våra trädgårdsdrömmar. Långt från vardagen i stan. Odling, trädgårdsdesign och säsongsreflektioner. Och inne i lantlig modern 1700-tals inredning.

Vardagsnjut

Publicerad 2012-10-26 22:17:59 i Stadslivet,

Så härligt att bara kunna ta sig en långpromenad längs Djurgårdsbrunnskanalen när andan faller på. Att vara föräldraledig är sannerligen ett privilegium. Och både sonen och jag trivs utomhus. Så det har blivit en hel del turer. Sonen kommer dragande med skor redan kl 06 för att markera. Och när man säger nej hämtar han bara ett par andra skor. Så promenader blir det. Sparka löv, titta på fåglar, klättra i träd och undersöka buskar och träd. Och jag har fått tillfälle att följa naturens skiftningar på nära håll från dag till dag. Vilken lycka.

Trevlig helg

Kommentarer

Postat av: Monica

Publicerad 2012-10-27 21:07:29

Livet blir aldrig detsamma som det varit när man får barn. Det blir BÄTTRE.
Kram från mig, Monica

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ledighetsparadiset Solåkra

Våren 2008 inleddes renoverandet av vårt ledighetsparadis Solåkra - ett torp i Östergötland med eftersatt trädgård. Här lever vi ut våra drömmar i gummistövlar och trädgårdsbyxor, långt borta från vardagens stressiga storstadsliv. Vi har sålt Solåkra under hösten 2016 och letar efter nytt. Följ stiligahem.se

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela