Ledighetsparadiset Solåkra

Nära sjön Sommen i Östergötland lever vi ut våra trädgårdsdrömmar. Långt från vardagen i stan. Odling, trädgårdsdesign och säsongsreflektioner. Och inne i lantlig modern 1700-tals inredning.

Turkost i inredningen

Publicerad 2012-09-13 06:36:00 i Design Inredning,

Trä, mässing, gröna växter och turkost - vilken fräsch kombination. Kombinationen minner mig om en tidigare lägenhet. I hallen var väggarna målade i en liknande blågrön nyans och på väggarna hängde svartvita tavlor i guldram, bland annat dessa. Fint.

Vilken härlig sensommar vi har haft. Underbart - ljuvligt och lyxigt att vara föräldraledig. Hämtade bilen från verkstaden i tisdags (bromsklossar och skivor) och spontanhälsade på mina föräldrar som bor "på vägen hem". Det som var tänkt att bli ett kort besök blev en hel eftermiddag i solen på tomten - i gott sällskap. Mysigt, tyckte både sonen och jag. Jag har verkligen fina föräldrar. Tacksam över det.

Kommentarer

Postat av: Arkitekten

Publicerad 2012-09-13 11:46:36

En fin Svenskt Tenn interiör

Postat av: Monica

Publicerad 2012-09-13 12:21:47

Här har vi också en underbar för-höst-dag idag med sol, vindstilla och 17 grader! Underbart!
Kram, Monica

Svar: Så härligt det låter. Vi har också haft helt ljuvliga dagar här i stockholm.
Ledighetsparadiset Solåkra

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ledighetsparadiset Solåkra

Våren 2008 inleddes renoverandet av vårt ledighetsparadis Solåkra - ett torp i Östergötland med eftersatt trädgård. Här lever vi ut våra drömmar i gummistövlar och trädgårdsbyxor, långt borta från vardagens stressiga storstadsliv. Vi har sålt Solåkra under hösten 2016 och letar efter nytt. Följ stiligahem.se

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela