Ledighetsparadiset Solåkra

Nära sjön Sommen i Östergötland lever vi ut våra trädgårdsdrömmar. Långt från vardagen i stan. Odling, trädgårdsdesign och säsongsreflektioner. Och inne i lantlig modern 1700-tals inredning.

Många goda skäl

Publicerad 2013-07-09 13:10:10 i Trädgården,

Det finns många anledningar till att jag tycker om, ja älskar min man. I vår familj är jag rensaren och planeraren för det mesta. Maken är "the initiator" av större projekt som ibland går igång före vi tänkt klart. Vi är en perfect match. Knappt hade vi kommit hem med nya kantband förrän de var i jorden. Till saken hör att jag är rädd för ormar - nojjigt rädd. Och vid gästhuset bor en stor snok. Hellre snok än huggorm, tänker jag. Och så projicerar jag alla mina rädslor på det området. Gummistövlar på. Och stor försiktighet vid ogräsrensning. Obehagskänslor. Och min finaste make har tagit över rensandet där. Och jo, ett och annat benlöst slingrande djur stöter han också på. Och jag har hållit i en jätteorm, men blev inte botad. Vill inte det heller. Nu är kantbanden på plats.

Kommentarer

Postat av: Monica

Publicerad 2013-07-09 15:23:56

Nej, fy för ormar! Jag som ryser bara jag ser en snigel...
Kram, Monica

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ledighetsparadiset Solåkra

Våren 2008 inleddes renoverandet av vårt ledighetsparadis Solåkra - ett torp i Östergötland med eftersatt trädgård. Här lever vi ut våra drömmar i gummistövlar och trädgårdsbyxor, långt borta från vardagens stressiga storstadsliv. Vi har sålt Solåkra under hösten 2016 och letar efter nytt. Följ stiligahem.se

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela