Ledighetsparadiset Solåkra

Nära sjön Sommen i Östergötland lever vi ut våra trädgårdsdrömmar. Långt från vardagen i stan. Odling, trädgårdsdesign och säsongsreflektioner. Och inne i lantlig modern 1700-tals inredning.

Äng

Publicerad 2013-03-24 14:53:00 i Detaljer,

 
 
Kan man verkligen ha för många vaser?  Ett för varje typ av bukett kanske är något att sträva efter. Och då vet jag precis vilken vas jag behöver. För jag har vackra vaser för stora buketter och vaser för höga, men däremot inte någon som passar få. Så där när man bara vill köpa några ranunklar, eller några supertulpaner, eller trädgårdens första ros. Någon pysslig människa som står och fixar med blomster i en oasis är heller inte riktigt min grej.
 
Eva Schildts nya vas "Äng" i glas och mässing för Klong har hamnat på min önskelista. Jag gillar den cylinderformade vasen och det vackra mönstret på insatsen i mässing. Vasen kostar strax under en tusenlapp.
 
Nu vill inte bloggverktyget länka, så här är länken till vasen. http://www.klong.se/?p=4518

Kommentarer

Postat av: Moster Mjölgumpa

Publicerad 2013-03-24 21:01:42

Tänk att jag tror aldrig att man får för många vaser. Det verkar som om att hur många man än har så är det aldrig någon som riktigt passar.

Svar: Det har du så rätt i. Glad påsk moster mjölgumpa.
Ledighetsparadiset Solåkra

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ledighetsparadiset Solåkra

Våren 2008 inleddes renoverandet av vårt ledighetsparadis Solåkra - ett torp i Östergötland med eftersatt trädgård. Här lever vi ut våra drömmar i gummistövlar och trädgårdsbyxor, långt borta från vardagens stressiga storstadsliv. Vi har sålt Solåkra under hösten 2016 och letar efter nytt. Följ stiligahem.se

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela