Stadslivet elementskydd, nationalromantik, renovering

Elementärt!

Vi har några skamfläckar i lägenheten i stan. Passande elementskydd till dessa radiatorer är en sådan sak. Till två av elementen finns till och med krokar att hänga dem i - om man nu vill ha den typen av elementskydd. Men å andra sidan är de gamla gjutjärnselementen ganska vackra så i vardagen stör jag mig inte så.
 
Under fönsterbrädorna i vårt och sonens sovrum finns ett ganska stort outnyttjat utrymme (60 cm djupa och 3 m breda) . Hos min faster och farbror, som bor i ett helt fantastiskt nationalromantiskt hus, finns platsbyggda skåp vid utrymmet. Något sådant skulle vara väldigt snyggt här också. Tänk bara att slippa se korgen med alla elsladdar som vi har på golvet.
 
Här är våra fyra skamfläckar:
1) Vardagsrummet vid soffdelen 2) skiss över dörrar med hyllplan till vårt sovrum och evt sonens rum också 3) ena sidan av utrymmet i sovrummet 4) Vardagsrummet vid matsalsdelen.
 
Genom åren har jag samlat en hel del inspiration till eleementskydd. Bland annat den här från en lägenhet som såldes av Residence. Foto Residence.
.
 
#1 - - Monica:

Vissa saker tar litet längre tid att komma på hur man vill ha...
Och ett hem blir ju aldrig färdigt, det är i ständig förändring!
Men elementskyddet, i lägenheten du visar, är väldigt snyggt...
Kram, Monica

Svar: Ett hem blir sannerligen aldrig färdigt. Det är de olika lagrena och tilläggen genom åren som skapar ett personligt hem. Så sant som det är sagt
Ledighetsparadiset Solåkra